Νεα και εκδηλωσεισ

Βγαίνουμε από το σπίτι, αλλά μένουμε ασφαλείς

Η Ford Α&Φ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ  διαθέτει υψηλό αίσθημα ευθύνης στα θέματα ασφάλειας και βάζει σαν πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών της. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία ενημερώνει διαρκώς το προσωπικό της και το Επίσημο Δίκτυο σε σχέση με τους τρόπους προστασίας και παρεμπόδισης της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού COVID-19. Υιοθετώντας το πρωτόκολλο προστασίας και ασφαλείας «No Touch Contacting Business», όλοι οι πελάτες παραλαμβάνουν με ασφάλεια το νέο τους Ford, ενώ οι κάτοχοι ενός οχήματος Ford  μπορούν να το διατηρούν σε άψογη κατάσταση.
  
Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρονται οι παρακάτω υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες μας:
 
Αγορά νέου αυτοκινήτου - Απολύμανση πριν την παράδοση
Για κάθε νέο αυτοκίνητο που παραδίδεται από τις εκθέσεις μας, ακολουθείται μία διαδικασία με πολλαπλά στάδια που περιλαμβάνει τον καθαρισμό και απολύμανση του αυτοκινήτου πριν την παράδοσή του στις εγκαταστάσεις μας, αλλά και πριν την παράδοσή του στον πελάτη. Και στις δύο περιπτώσεις ακολουθούνται συγκεκριμένες διαδικασίες με ειδικό εξοπλισμό σε εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες του αυτοκινήτου με απολυμαντικό υγρό καθαρισμού.
 
Δοκιμαστική οδήγηση αυτοκινήτου – Απολύμανση πριν την δοκιμή
Όλα τα αυτοκίνητα Test Drive και τα οχήματα εξυπηρέτησης που σας παρέχουμε απολυμαίνονται πριν από κάθε παράδοσή τους.
 
Συντήρηση αυτοκινήτου – Υπηρεσία Παραλαβής και Παράδοσης με δυνατότητα παροχής απολυμασμένου αυτοκινήτου εξυπηρέτησης
Για όσους επιθυμούν να διατηρήσουν το Ford τους σε άριστη κατάσταση, η Ford Α&Φ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ  προσφέρει την υπηρεσία Παραλαβής και Παράδοσης. Η υπηρεσία αυτή σας προσφέρει τη δυνατότητα να συντηρήσετε το αυτοκίνητό σας χωρίς να επισκεφτείτε τον χώρο του Συνεργείου. Απλά παραδώστε τα κλειδιά στον υπάλληλο μας που θα σας επισκεφτεί στο χώρο σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε αυτοκίνητο εξυπηρέτησης, ένα απολυμασμένο όχημα θα σας παραδοθεί για το διάστημα που θα το χρειαστείτε. Το δικό σας αυτοκίνητο, θα απολυμανθεί και αυτό πριν σας επιστραφεί.

ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ

Η εταιρεία Α&Φ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε είναι από τις πρώτες εταιρίες στη Δυτική Μακεδονία που πήρε πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9001 για τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Στεγάζεται σε υπερσύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 5000 τ.μ. στην Κοζάνη.

Βραβεύθηκε το 2005 και το 2006 από την Ford of Europe με το βραβείο «Κορυφαίων Υπηρεσιών προς τον Πελάτη» για το συνεργείο των αυτοκινήτων Ford που διαθέτει.