Nεο Ford Transit Courier

Επισκόπηση μοντέλου

Το νέο Transit Courier κάνει την καθημερινή σας εργασία ευκολότερη. Είτε ελίσσεστε στους στενούς δρόμους της πόλης είτε παρκάρετε εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν, έχετε ένα από τα πιο ευέλικτα βαν που κυκλοφορούν. Δεν πρέπει όμως να σας ξεγελούν οι φιλικές για την πόλη διαστάσεις του Transit Courier.

Μπορεί να είναι το πιο συμπαγές βαν στη γκάμα μας, αλλά έχει πολλά να προσφέρει. Στο εσωτερικό του θα βρείτε πλούσια επίπεδα εξοπλισμού, άνεση και ευελιξία, με προηγμένα χαρακτηριστικά μεταξύ των οποίων και κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες απόστασης στάθμευσης και σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Ford SYNC 3 με φωνητικό έλεγχο που σας επιτρέπει να κάνετε και να δέχεστε τηλεφωνήματα χωρίς να αγγίζετε το κινητό σας. Αλλά και τον μεγαλύτερο χώρο φόρτωσης στην κατηγορία του που φτάνει τα 2,3 κυβικά μέτρα


Ford SYNC. Προηγμένη ασύρματη τεχνολογίαFord SYNC. Προηγμένη ασύρματη τεχνολογία

Με το σύστημα Ford SYNC μπορείτε να ελέγχετε τη μουσική και να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις στο κινητό σας, χρησιμοποιώντας απλές, άμεσες φωνητικές εντολές. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε φωνητικές εντολές για να παίζετε τραγούδια από USB ή MP3/iPod®, ή να αναπαράγετε μουσική σε συνεχή ροή από το συμβατό με Bluetooth®1 κινητό σας. Το σύστημα διαβάζει επίσης τα μηνύματα κειμένου σας (ανάλογα με το κινητό τηλέφωνο που είναι συνδεδεμένο). Ο φωνητικός έλεγχος και η φωνητική αναπαραγωγή γραπτών μηνυμάτων δεν υποστηρίζουν την Ελληνική γλώσσα.
 
 

Μια ασφαλής βάση για όλες σας τις συσκευέςΜια ασφαλής βάση για όλες σας τις συσκευές

Η βάση συσκευών είναι σχεδιασμένη για να συγκρατεί το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης, το smartphone ή τη συσκευή αναπαραγωγής MP3 και περιλαμβάνει θύρα σύνδεσης USB.

 

Αξιοποιήστε τον κινητήρα σας στο έπακρο
Αξιοποιήστε τον κινητήρα σας στο έπακρο

Ο πρωτοποριακός βενζινοκινητήρας 1.0-λίτρων 3 κυλίνδρων Ford EcoBoost σας προσφέρει όλη την ισχύ που θα περιμένατε από ένα συμβατικό κινητήρα των 1,6 λίτρων (έως και 100PS) παρέχοντας περίπου 24% καλύτερη οικονομία καυσίμου και 25% χαμηλότερες εκπομπές CO2 σε μόλις 119/km. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Ford EcoBoost έχει βραβευτεί ως διεθνής κινητήρας της χρονιάς στην κατηγορία των 1.0 λίτρων πέντε χρόνια διαδοχικά.


 

Μέγιστο κράτημα με ελάχιστη προσπάθειαΜέγιστο κράτημα με ελάχιστη προσπάθεια

Το προηγμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS) αποτρέπει το υπερβολικό σπινάρισμα των τροχών και σας προσφέρει το καλύτερο δυνατό κράτημα και ανάλογες επιδόσεις και ευστάθεια όταν τα χρειάζεστε περισσότερο. Το σύστημα παρακολουθεί διαρκώς και ρυθμίζει την ισχύ στους μεμονωμένους τροχούς του οχήματος, εξασφαλίζοντας μέγιστη επαφή και κράτημα κατά την επιτάχυνση.
 

Χώρος για μακριά αντικείμενα με αναδιπλούμενο διαχωριστικό πλέγμαΧώρος για μακριά αντικείμενα με αναδιπλούμενο διαχωριστικό πλέγμα

Χάρη στο αναδιπλούμενο διαχωριστικό πλέγμα μπορείτε αφενός να μεταφέρετε φορτία με μήκος έως 2,59 μέτρα, αλλά επίσης το ίδιο προστατεύει και τον οδηγό από αυτά τα φορτία καθώς ακουμπούν πάνω στο αναδιπλωμένο κάθισμα συνοδηγού. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη με τα μοντέλα βαν και παρέχεται με το μπροστινό αναδιπλούμενο κάθισμα συνοδηγού.

ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ

Η εταιρεία Α&Φ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε είναι από τις πρώτες εταιρίες στη Δυτική Μακεδονία που πήρε πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9001 για τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Στεγάζεται σε υπερσύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 5000 τ.μ. στην Κοζάνη.

Βραβεύθηκε το 2005 και το 2006 από την Ford of Europe με το βραβείο «Κορυφαίων Υπηρεσιών προς τον Πελάτη» για το συνεργείο των αυτοκινήτων Ford που διαθέτει.