Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρία ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ξεκίνησε τη δραστηριότητα της το 1971, ως ατομική επιχείρηση με κύρια δραστηριότητα την εμπορία αγροτικών μηχανημάτων, με έδρα την Κοζάνη. Το 1981, μετατράπηκε σε Α&Φ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε. και σήμερα είναι η μεγαλύτερη εμπορική επιχείρηση του είδους της στη Δυτική Μακεδονία και μια από τις μεγαλύτερες σε όλη την Ελλάδα με πολλαπλές δραστηριότητες. Από τις πρώτες εταιρίες στη Δυτική Μακεδονία που πήρε πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9001 για τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Αρωγός για την επίτευξη των παραπάνω είναι η άρτια οργάνωση της, η οποία στεγάζεται σε υπερσύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 5000 τ.μ. στην Κοζάνη. Aπό την ημερομηνία ίδρυσης της συνεχώς αναπτύσσεται και εκσυγχρονίζεται. Με το πνεύμα αυτό δημιούργησε μια κάθετη μονάδα σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1500 τ.μ. στην Καστοριά.

Ακόμη έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο αντιπροσώπων HURLIMANN και εξουσιοδοτημένων συνεργείων σε όλη την Ελλάδα εξασφαλίζοντας έτσι την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της σε κάθε γωνιά της χώρας. Η εταιρία βραβεύθηκε το 2005 και το 2006 από την Ford of Europe με το βραβείο «Κορυφαίων Υπηρεσιών προς τον Πελάτη» για το συνεργείο των αυτοκινήτων Ford που διαθέτει.

ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ

Η εταιρεία Α&Φ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε είναι από τις πρώτες εταιρίες στη Δυτική Μακεδονία που πήρε πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9001 για τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Στεγάζεται σε υπερσύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 5000 τ.μ. στην Κοζάνη.

Βραβεύθηκε το 2005 και το 2006 από την Ford of Europe με το βραβείο «Κορυφαίων Υπηρεσιών προς τον Πελάτη» για το συνεργείο των αυτοκινήτων Ford που διαθέτει.